Erol Olçok Abdullah Tayyip Olçok : Türkiye'de siyasal iletişim alanında duayen bir isim olan erol olçok, oğlu abdullah tayyip'le birlikte 15 temmuz gecesi kahramanca şehit oldu.

Erol Olçok Abdullah Tayyip Olçok : Türkiye'de siyasal iletişim alanında duayen bir isim olan erol olçok, oğlu abdullah tayyip'le birlikte 15 temmuz gecesi kahramanca şehit oldu.. Abdullah gül şehit erol olçok ve oğlunun kabrini ziyaret etti. Bu toprakların yetiştirdiği ender, namuslu, mert insanlardan. Köprüde sorun büyük arkadaşlar, orayı almamız lazım diyerek köprüye yönlendirdiğini kaydeden demir, erol bey kısıklı yerine köprüye doğru yürümemiz gerektiğini ve en önemli noktanın orası. Üzerinde personel yazan bir kapı gördüm. Şehit timur akdemir'i öldüren merminin 26 fetö'cü askerin silahından çıkmış olabileceği, 6 şehidin ise 75 asker tarafından katledildiği bildirildi.

Ama ikisi beraber çıktılar ve ikisi beraber göçtüler. Cenazesine katılan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan kendini tutamadı ve gözyaşlarına boğuldu. Ya, baş katil f.gülen'in yaptıklarına yıllarca yardımcı olanlara, gözlerini yumanlara ne diyeceğiz? Yaptığı kampanyalar şimdiden milletimizin hafızalarında unutulmaz bir yer edindi. Erol olçok ile oğlu abdullah tayyip olçok'un da aralarında bulunduğu 43 kişiye yönelik kasten öldürme suçunu işledikleri gerekçesiyle ayrı ayrı 43 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı.

Nihal Olcok Tan Soylu Ya Tepki Faili Mechul Yok Diyor Ben De Var Diyorum Oglumu Kim Vurdu Tr724
Nihal Olcok Tan Soylu Ya Tepki Faili Mechul Yok Diyor Ben De Var Diyorum Oglumu Kim Vurdu Tr724 from www.tr724.com
Erol olçok, cumhurbaşkanımız sayın r. 15 temmuz darbe girişimi'nde eşi erol olçok ve oğlu abdullah tayyip olçok'u kaybeden gelecek partisi kurucularından nihal. Üzerinde personel yazan bir kapı gördüm. Müge anlı ile tatlı sert. Fetö'nün 15 temmuz darbe girişimi gecesi i̇stanbul'daki eylemlerden sorumlu tutulan, aralarında 4. Erol olçok ile çeyrek asırlık dostluğu olan erdoğan ise dostunu ve oğlunu son yolculuğuna. Türkiye'de siyasal iletişim alanında duayen bir isim olan erol olçok, oğlu abdullah tayyip'le birlikte 15 temmuz gecesi kahramanca şehit oldu. Olçok oğluyla birlikte ilk altunizade'ye gitti.

Erol olçok ve oğlu abdullah tayyip'in failini biliyoruz.

Türkiye'de siyasal iletişim alanında duayen bir isim olan erol olçok, oğlu abdullah tayyip'le birlikte 15 temmuz gecesi kahramanca şehit oldu. Üzerinde personel yazan bir kapı gördüm. Çorum'un mecidiyekavak köyünde doğan bir anadolu yiğidi erol olçok. Timur akdemir'i öldüren merminin 26 askerin silahından çıkmış olabileceği, 6 kişinin ise 75 asker tarafından katledildiği bildirildi. Buna göre erol olçok ve abdullah tayyip olçok'un da aralarında olduğu 27 kişinin 60 darbeci asker tarafından vurulduğu belirtildi. Bu toprakların yetiştirdiği ender, namuslu, mert insanlardan. İstanbul boğaziçi köprüsü'nde fetö darbe girişiminin ardından açılan ateş sonucu reklamcı erol olçok ile oğlu abdullah tayyip olçok şehit oldu. Cumhurbaşkanı abdullah gül, eski başbakanlardan ahmet davutoğlu, enerji ve tabii kaynaklar bakanı berat albayrak, çalışma ve sosyal güvenlik bakanı süleyman soylu. Olçok'un arka sağ omuz, oğlu abdullah'ın ise arka sol omzundan giren birer mermiyle iç kanama sonucu şehit oldukları tespit edildi. Tüm şehitlerimize ve abdullah tayyip'e rahmet olsun… körpe evladıyla şehadeti yudumlayan güzel insan, iyilik sakası gibi her daim vermenin onurunu yüklenmiş. Soruşturma kapsamında reklamcı erol olçok'un oğlu abdullah tayyip olçok'un aralarında olduğu 14 şehit ile 20 gazinin vücudundan çıkan mermi çekirdeklerinin hangi birliklerce kullanılan silahlara ait olduğu da belirlendi. 15 temmuz gecesi erol olçok, darbeyi önlemek için meydanlara indi ve oğlu abdullah tayyip'e annesi ile kardeşleriyle kalmasını söyledi. Abdullah gidip erol olçok dönseydi veya tersi olsaydı elimde olmadan o öfke dururdu bende.

Erol olçok, 15 temmuz akşamı altunizade'deki evinden dışarı çıkmak için hazırlandı. Erol olçok, cumhurbaşkanımız sayın r. Cenaze törenine, olçok ve cambaz ailelerinin yanı sıra cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, tbmm başkanı i̇smail kahraman, 11. Köprüde şehit olan reklamcı erol olçok ve oğlu abdullah tayyip olçok'un ise sırtlarından vurulduğu belirlendi. Buna göre erol olçok ve abdullah tayyip olçok'un da aralarında olduğu 27 kişinin 60 darbeci asker tarafından vurulduğu belirtildi.

Erken Secim Tarihinde Dikkat Ceken Ayrinti
Erken Secim Tarihinde Dikkat Ceken Ayrinti from cdn.yeniakit.com.tr
Timur akdemir'i öldüren merminin 26 askerin silahından çıkmış olabileceği, 6 kişinin ise 75 asker tarafından katledildiği bildirildi. Ak parti'nin reklamcısı erol olçok ve oğlu abdullah tayyip olçok, şehadetleriyle tüm türkiye'yi yasa boğan iki kahraman olarak tarihe geçti. Cumhurbaşkanımız sayın abdullah gül, eski başbakanımız sayın ahmet davutoğlu. Köprüde sorun büyük arkadaşlar, orayı almamız lazım diyerek köprüye yönlendirdiğini kaydeden demir, erol bey kısıklı yerine köprüye doğru yürümemiz gerektiğini ve en önemli noktanın orası. Köprüde şehit olan reklamcı erol olçok ve oğlu abdullah tayyip olçok'un ise sırtlarından vurulduğu belirlendi. Abdullah gidip erol olçok dönseydi veya tersi olsaydı elimde olmadan o öfke dururdu bende. Soruşturma kapsamında reklamcı erol olçok'un oğlu abdullah tayyip olçok'un aralarında olduğu 14 şehit ile 20 gazinin vücudundan çıkan mermi çekirdeklerinin hangi birliklerce kullanılan silahlara ait olduğu da belirlendi. Abdullah tayyip olçok 104 ekovitrin ağustos 2016 ekovitrin ağustos.

Fetö'nün 15 temmuz darbe girişimi gecesi i̇stanbul'daki eylemlerden sorumlu tutulan, aralarında 4.

Nihat hatipoğlu ile dosta doğru. Müge anlı ile tatlı sert. Buna göre erol olçok ve abdullah tayyip olçok'un da aralarında olduğu 27 şehidin 60 darbeci asker tarafından şehit edildiği belirtildi. Bu sayfa aziz şehit dava adamı erol olçok ve kahraman şehit, yiğit oğlu abdullah tayyip olçok anısına sevenleri tarafından açılmıştır 15.07.2016/. Erol olçok, 15 temmuz akşamı altunizade'deki evinden dışarı çıkmak için hazırlandı. Grup meva erol olcok ve abdullah tayyip olcok 15 temmuz sehitleri an s na (2019 single eser). Olçok'un arka sağ omuz, oğlu abdullah'ın ise arka sol omzundan giren birer mermiyle iç kanama sonucu şehit oldukları tespit edildi. Köprüde şehit olan reklamcı erol olçok ve oğlu abdullah tayyip olçok'un ise sırtlarından vurulduğu belirlendi. Olçok oğluyla birlikte ilk altunizade'ye gitti. Buna göre erol olçok ve abdullah tayyip olçok'un da aralarında olduğu 27 kişinin 60 darbeci asker tarafından vurulduğu belirtildi. Erol olçok ve oğlu abdullah tayyip'in failini biliyoruz. Erol olçok ile oğlu abdullah tayyip olçok'un da aralarında bulunduğu 43 kişiye yönelik kasten öldürme suçunu işledikleri gerekçesiyle ayrı ayrı 43 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Türkiye'de siyasal iletişim alanında duayen bir isim olan erol olçok, oğlu abdullah tayyip'le birlikte 15 temmuz gecesi kahramanca şehit oldu.

Fetö'nün 15 temmuz darbe girişimi gecesi i̇stanbul'daki eylemlerden sorumlu tutulan, aralarında 4. Erol olçok ile oğlu abdullah tayyip olçok'un da aralarında bulunduğu 43 kişiye yönelik kasten öldürme suçunu işledikleri gerekçesiyle ayrı ayrı 43 kez ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. 2 erdoğan, gözyaşlarina haki̇m olamadi erol olçok ve 17 yaşındaki oğlu abdullah tayyip in, i̇stanbul i̇lahiyat fakültesi camii nde kılınan cenaze namazları sonrasında imam mikrofonu önce 11. Erol olçok ile çeyrek asırlık dostluğu olan erdoğan ise dostunu ve oğlunu son yolculuğuna. Cumhurbaşkanımız sayın abdullah gül, eski başbakanımız sayın ahmet davutoğlu.

Abdullah Tayyip Olcok 20 Yasinda Sayfa 5 Son Dakika Haberler
Abdullah Tayyip Olcok 20 Yasinda Sayfa 5 Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Üzerinde personel yazan bir kapı gördüm. Cumhurbaşkanı abdullah gül, eski başbakanlardan ahmet davutoğlu, enerji ve tabii kaynaklar bakanı berat albayrak, çalışma ve sosyal güvenlik bakanı süleyman soylu. Köprüde şehit olan reklamcı erol olçok ve oğlu abdullah tayyip olçok'un ise sırtlarından vurulduğu belirlendi. 15 temmuz gecesi erol olçok, darbeyi önlemek için meydanlara indi ve oğlu abdullah tayyip'e annesi ile kardeşleriyle kalmasını söyledi. Buna göre erol olçok ve abdullah tayyip olçok'un da aralarında olduğu 27 şehidin 60 darbeci asker tarafından şehit edildiği belirtildi. Ancak babasını dinlemeyen tayyip ''sen nereye ben oraya'' diyerek babası ile birlikte yola çıktı. 15 temmuz darbe girişimi'nde eşi erol olçok ve oğlu abdullah tayyip olçok'u kaybeden gelecek partisi kurucularından nihal. Timur akdemir'i öldüren merminin 26 askerin silahından çıkmış olabileceği, 6 kişinin ise 75 asker tarafından katledildiği bildirildi.

Meğer ikisi o odada yan yana yatıyormuş.

Darbecilerin şehit ettiği erol olçok ve abdullah tayyip olçok sizleri bu vatan hiç unutmayacak.erol olçok, 16 yaşındaki oğlu abdullah tayyip olçok'la. Bu toprakların yetiştirdiği ender, namuslu, mert insanlardan. Erol olçok ve oğlu abdullah tayyip'in failini biliyoruz. İşte o şehadet, erol olçok'un kardeşi cevat olçok'un paylaştığı bir video ile farklı bir anlam kazandı. Erol & abdullah tayyip olçok. 2 erdoğan, gözyaşlarina haki̇m olamadi erol olçok ve 17 yaşındaki oğlu abdullah tayyip in, i̇stanbul i̇lahiyat fakültesi camii nde kılınan cenaze namazları sonrasında imam mikrofonu önce 11. Ancak babasını dinlemeyen tayyip ''sen nereye ben oraya'' diyerek babası ile birlikte yola çıktı. Cenaze törenine, olçok ve cambaz ailelerinin yanı sıra cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, tbmm başkanı i̇smail kahraman, 11. Buna göre erol olçok ve abdullah tayyip olçok'un da aralarında olduğu 27 şehidin 60 darbeci asker tarafından şehit edildiği belirtildi. 01:00 i̇stanbul boğaziçi köprüsü'nde fetö darbe girişiminin ardından açılan ateş sonucu reklamcı erol olçok ile oğlu abdullah tayyip olçok şehit oldu. Cenazesine katılan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan kendini tutamadı ve gözyaşlarına boğuldu. Olçok'un arka sağ omuz, oğlu abdullah'ın ise arka sol omzundan giren birer mermiyle iç kanama sonucu şehit oldukları tespit edildi. Buna göre erol olçok ve abdullah tayyip olçok'un da aralarında olduğu 27 kişinin 60 darbeci asker tarafından vurulduğu belirtildi.

Fetö'nün 15 temmuz darbe girişimi gecesi i̇stanbul'daki eylemlerden sorumlu tutulan, aralarında 4 erol olçok. Bu sayfa aziz şehit dava adamı erol olçok ve kahraman şehit, yiğit oğlu abdullah tayyip olçok anısına sevenleri tarafından açılmıştır 15.07.2016/.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama